Toamna 2015 – sezonul ghetelor si al cizmelor fara toc

Chiar daca vara a trecut si zilele ploioase s-au cam ivit la orizont, nu este cazul sa ne panicam. Sezonul bauturilor calde, al cartilor citite pe canapea, al ploii ce bate usor in geam si al cizmelor si ghetelor ce stau asezate frumos in dressing este unul dintre cele mai placute, iar pentru noi este o adevarata delectare sa ne aranjam noua garderoba de toamna.

87fca9024f285fbdb41c6989efaa6b7d

Ghete fara toc, brown autumn

Cizmele si ghetele fara toc – de purtat cu pulovere oversized, blugi skinny si o bereta pariziana, chic

Combinatia perfecta – blugi skinny, un pulover oversized accesorizat cu un colier fin si o pereche de ghete sau cizme fara toc. Pe langa faptul ca este o tinuta confortabila, vei arata foarte chic cu acest look tineresc si cozy.

Ghete Pantofica.ro

Ghete by Pantofica.ro intr-o tinuta inspirationala

 

Ghete Winterish Handpainted by pantofica.ro, 369,00 lei

Pantofica.ro iti pune la dispozitie cele mai chic ghete si cizme pentru toamna 2015

Pe langa faptul ca poti alege deja dintr-o colectie impresionanta de ghete si cizme, partea cea mai buna e ca iti poti personaliza unele fix cum iti doresti. Iti alegi singura culoarea, tipul de piele, iar daca observi pe internet o pereche ce ti-a facut cu ochiul, ne-o arati si ti-o putem executa in functie de materialele pe care le avem in stoc.

Ghete fara toc

Ghete din colectia Butterfly Collection, create de Pantofica.ro

Pentru a vedea toate modelele de ghete si cizme de toamna made by Pantofica.ro, click aici >> Cizme si ghete by Pantofica.ro