Pantofii stiletto – un must-have indiferent de moda

De ce sa nu recunoastem? Orice femeie iubeste pantofii, iar cine nu recunoaste asta… ei bine, inseamna ca nu a purtat unii adevarati. Cu toc sau fara, din piele naturala sau lacuita, ne plac si cu asta basta! 

Pantofi stiletto visinii cu varf ascutit.

Pantofi stiletto visinii cu varf ascutit.

In fiecare zi mi-e dat sa vad pantofi de toate felurile, in combinatii mai mult sau mai putin reusite. Dar cine sunt eu sa critic? Si mie imi plac pantofii, mai ales pantofii mei, cei cu toc, cu varf usor ascutit, in combinatii inedite, pe care prefer sa mi le personalizez decat sa le cumpar de-a gata din magazin. Pantofii mei pe care ii port la blugi cand vreau sa fiu casual sau la rochii stramte pe corp cand vreau sa fiu eleganta.

Pantofii stiletto – printre cei mai eleganti pantofi din toate timpurile

Nu o spun eu, o spun designerii. Pantofii stiletto sunt seducatori, cu un toc ce nu trece neobservat, ba chiar atrage toate privirile (bag mana-n foc!). Desigur, nu toata lumea merge pe tocuri de 12 cm, dar creatorii s-au adaptat cererilor si pot crea si tocuri si mai mici.

Pantofii stiletto negri sunt eleganti si lungesc piciorul.

Pantofii stiletto negri sunt eleganti si lungesc piciorul.

Give a woman the right shoes and she can conquer the world

Cliseu sau nu, e adevarat. Cand te plimbi cat e ziulica de lunga la birou, la cumparaturi, de la metrou la scara blogului (daca nu ai masina), conteaza ca fix perechea de pantofi pe care o ai in picioare sa fie pe placul tau. Sa nu mai vorbim de executie, e de ajuns ca perechea sa iti fie cu un numar mai mare sau mai mic din diferite motive ca s-a rupt filmul.

Pantofii stiletto se potrivesc atat la tinutele elegante, cat si la cele casual.

Pantofii stiletto se potrivesc atat la tinutele elegante, cat si la cele casual.

Pe Pantofica.ro gasesti cei mai eleganti pantofi stiletto

Pana una alta, va invit pe Pantofica.ro pentru a va alege perechea de stiletto care vi se potriveste si care poate fi personalizata in functie de nevoia si preferintele voastre. Ii gasiti aici >> Pantofi stiletto

Pantofi stiletto de pe Pantofica.ro

Pantofi stiletto de pe Pantofica.ro

Cu drag,

Pantofica.ro