Ce purtam iarna aceasta. Tinute inspirationale atasate la incaltamintea Pantofica

Iata ca s-au ivit si primii fulgi de nea, iar noi nu prea mai putem face nimic pentru a pacali frigul. Dam artileria grea jos din pod, cum s-ar zice, si ne orientam spre incaltamintea de iarna si tinutele calduroase. 

Tinute de iarna, Pantofica.ro, incaltaminte de iarna

In articolul de azi, am facut o selectie de ghete si botine perfecte pentru iarna, care sa se potriveasca fiecarui stil.

Nu uita ca fiecare model prezentat aici poate fi personalizat cu orice tip de piele, culoare si accesorii dorite.

Fii pata de culoare dintr-o iarna mohorata!

Ninsoare cat vezi cu ochii, cer gri, copaci uscati si un frig de ingheata pietrele. Nu-ti vine decat sa stai in casa, cu o ceasca de ceai, infofolita in patura. Ei bine, din pacate nu putem sta doar in casa, asa ca, daca tot suntem nevoite sa iesim, am propus cateva ghete colorate care sa ne aduca zambetul pe buze.

Alege o tinuta in culorile iernii!

Daca nu esti adepta culorilor puternice, poti alege o tinuta in culori nude sau mai deschise, care sa se potriveasca cu ninsoarea de afara. :)

Rock’n roll in plina iarna!

Daca va place stilul rock, negrul abundent, tintele si cizmele cu toc gros, atunci este super simplu sa va formati o tinuta pe placul vostru. Pe Pantofica.ro sigur vei gasi perchea ideala de incaltaminte. Iata si recomandarile noastre:

Formeaza-ti o tinuta casual-chic cu ajutorul botinelor Queen Collection!

Pentru ca, bineinteles, nu putem renunta la tinutele elegante si chic, am creat botine extrem de feminine, care vor aduce un plus de originalitate tinutei voastre.

Cu drag,

Echipa Pantofica