Cand e gata comanda mea?

livrare comanda pantofica.roPrimim foarte multe emailuri la 1-2 zile dupa confirmarea comenzilor cu intrebare “E gata perechea mea? cand o primesc?”
Va intelegem nerabdarea, asa ca iata procedura interna:
– cand primim comanda aceasta este croita
– intra in tras a.i. sa fie gata in timp util, in special in cazul comenzilor urgente.
– nu stim ziua exacta cand sunt gata pentru ca depindem de funizorii de talpi si tocuri si momentul in care livreaza materialele
– daca apar probleme sau nu ne incadram, veti fi anuntate in timp util, nicioadata in ultimul moment. De indata ce apare ceva neprevazut, va scriem. Daca nu va scriem,inseamna totul este ok.
– comenzile pe care le dam in lucru primesc INTOTDEAUNA un email final de confirmare a noastra ca a intrat in lucru. Daca nu l-ati primit, e posibil sa se fi intamplat ceva pe parcurs, asa ca va rugam sa reveniti cu un email.
– nu uitati, termenul normal este de 5-10 zile lucratoare (cu exceptia comenzilor cu tipare noi, desene sau broderii care necesita extra-timp)
– cand pleaca de la noi coletelul, veti primi un email de confirmarea a trimiterii – cu o zi inainte sa il primiti voi
– NU putem aranja livrarea cu curierii, doar voi puteti negocia acest aspect pentru ca sunt firme independente de noi, cu sute de angajati distribuiti pe fiecare zona/oras in parte si doar destinatarul poate face cereri asupra livrarii, nu si expeditorul.